VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Heppie vakanties en weekend weg

Stichting Heppie organiseerd samen met het vergeten kind vakantiekampen en opvangweekenden voor kinderen/jongeren van 6 t/m 18 jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Tijdens deze kampen en opvangweekenden draait alles om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht.

De dagen zijn gevuld met leuke en gezellige activiteiten afgestemd op de leeftijdsgroep. De kampen en opvangweekenden vinden plaats in hotel Heppie in Mierlo, De Buitenjan in veldhoven, Het zwaluwnest in ter Aar en op het zeilschip de Eendracht. 


Ze bieden ook weekenden aan in cycli van 4 weekenden. Dit wil zeggen dat dezelfde groep kinderen in totaal 4 keer komt. Het idee hierachter is dat kinderen vriendjes kunnen maken die ze dan weer terug zien. Ook geeft het de kinderen iets om naar uit te kijken.

Vakanties:

  • Voorjaar: aanmelden kan vanaf half oktober
  • Zomer: aanmelden kan vanaf half februari
  • Najaar: aanmelden kan vanaf half juli
Kijk op hun site voor het actuele aanbod.

 

Kosten:
Een Heppie vakantie kost € 65,–
Een Heppie weekendcyclus kost € 100,– 

Een Heppie gezinsvakantie kost voor ouders € 65,– en voor kinderen  € 50,–.
Een Heppie gezinsweekendcyclus kost voor ouders € 100,– en voor kinderen  € 75,–.

Op het moment dat het deelname bedrag te hoog is voor u, kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. U kunt hierbij aangeven wat de reden is en welk bedrag u eventueel wel kunt missen. Het is niet mogelijk dat uw kind geheel gratis meegaat.

Vervoer:
Tijdens de vakanties biedt Stichting Heppie de mogelijk waarbij de kinderen van het NS station in Eindhoven worden opgehaald. Na  afloop van de vakanties kunnen de kinderen daar ook weer terug gebracht worden.

Aanmelden en informatie:
www.heppievakanties.nl
info@heppie.nl
0900-1232627 (€0,10 p.m.)

Uw consulent

Aranka Verheugd:
T 036 529 75 50
E a.verheugd@vmca.nl

Uw consulent

Ingrid van Beusekom:
T 036 - 529 75 50
E i.vanbeusekom@vmca.nl