VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Ik ben mantelzorger

   

Dementie

Wanneer u thuis voor een partner of familielid met dementie zorgt kan dat veel van u vragen, gezien het voortschrijdende karakter van de ziekte. Gaandeweg loopt u tegen steeds meer problemen aan en komt u misschien met uzelf in de knoop.

De consulenten van de VMCA helpen u graag. Misschien wilt u een persoonlijk gesprek of heeft u advies of informatie nodig over dagbesteding of wetten en regels. Wij organiseren ook regelmatig "De Gesprekstafel" een gespreksgroep waar u met andere mensen die in een vergelijkbare situatie zitten kunt praten, ervaringen kunt uitwisselen en van elkaar kunt leren.

Ook organiseren wij regelmatig activiteiten als "Tijd voor jezelf" of "Eigen tijd" gezellig een aantal uurtjes ertussen uit. Een uitstapje, een creatieve of ontspannende activiteit, samen met uw partner, vader of moeder. Ook kunt u deelnemen aan onze regelmatig terugkerende diners "Samen aan tafel". We gaan gezellig samen uit eten en ook hier mag uw partner, vader, moeder, degene waarvoor u zorgt gezellig meekomen. Deze activiteiten zijn speciaal voor mensen die zorgen voor iemand met dementie of NAH.
Contact Heeft u vragen?
T 036 534 14 04 Stel uw vraag