VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Nationale ouderen dag - Uitnodiging gratis voetbalwedstrijd Almeerse 70+ers

In het kader van Nationale Ouderendag nodigt Almere City FC Almeerse zeventigplussers uit om gratis de competitiewedstrijd tussen Almere City FC en MVV Maastricht bij te wonen.
In een relaxte sfeer genieten van een mooie voetbalavond. Dat is de insteek! Het duel wordt gespeeld op vrijdag 6 oktober om 20.00 uur.

Genieten van de wedstrijd
In het Yanmar Stadion houden wij plaatsen voor u gereserveerd waar u samen met leeftijdsgenoten kunt genieten van de wedstrijd.
Deze tribune is gemakkelijk te bereiken en heeft een kleine trap. Wanneer u gebruik maakt van een rollator moet u een klein stukje aan de arm lopen. De rollator wordt tijdelijk weggezet.
Op de tribune kunt u in relatieve rust met elkaar van de wedstrijd genieten. De toilet is dichtbij, EHBO is aanwezig en u krijgt een gratis kopje koffie/thee aangeboden.

Houdt u er rekening mee dat het koud kan zijn in het stadion en zorg dus voor warme kleding. De tribune wordt gedeeltelijk verwarmd.

Rolstoelplaatsen
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Wanneer u hier gebruik van wilt maken moet u zich hiervoor snel aanmelden, want OP=OP.

Vervoer
Het vervoer naar de wedstrijd dient u zelf te verzorgen.

Aanmelden
Wilt u graag een avondje gratis van een live voetbalwedstrijd genieten?
Meld u dan aan via deze link, of stuur een mail naar ticketing@almerecity.nl met vermelding “Gratis voetbalkaartjes ouderendag VMCA”.
Uw aanmelding dient vrijdag 6 oktober voor 15.00 uur binnen te zijn. Bent u niet in staat om te mailen, bel dan naar de kassa van het stadion 036 54 86 888.
De kaarten liggen dan voor aanvang van de wedstrijd, bij de kassa voor u klaar.

Hopelijk mogen wij u op vrijdag 6 oktober verwelkomen in het Yanmar Stadion!