VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Nieuwe Sesam adviseur in Almere

De Sesamacademie is een adviesbureau dat advies op maat levert aan vrijwilligersorganisaties. Zij doet dit met adviseurs die na hun arbeidzame leven hun kennis en ervaring belangeloos inzetten om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen. De Sesamacademie staat voor professioneel advieswerk op vrijwel alle gebieden waar een vrijwilligersorganisatie mee te maken heeft: strategie, organisatie, financiën, fondsenwering, vrijwilligersbeleid, marketing en communicatie. Daarnaast kan er ook sprake zijn van coaching van bestuurders of van het tijdelijk vervullen van een bestuursfunctie.
Door de belangeloze inzet van de adviseurs zijn de kosten voor een organisatie zeer bescheiden.

De Sesamacademie Almere heeft sinds kort een nieuwe adviseur, Bert Groot Roessink:
“Na mijn pensioen in 2015 heb ik bij de Sesamacademie in 2016 de opleiding tot adviseur gevolgd en ben nu klaar om ingezet te worden.
Tot mijn pensionering  heb ik verschillende functies uitgeoefend  in de gezondheidszorg in Almere; huisarts, (centrum) manager en lid van de raad van bestuur van Zorggroep Almere.
Zowel als huisarts als bestuurder heb ik het grote belang van vrijwilligerswerk altijd heel sterk ervaren en ik ben blij daar nu zelf een  bijdrage aan te kunnen leveren. Ik geniet van mijn dinsdagochtend op de duofiets van zorgcentrum Zephyr en van het voorzitterschap van de schaats- en skeelervereniging van Almere. En ik zie uit naar de eerste Almeerse advies klus waarbij ik een Almeerse vrijwilligersorganisatie kan helpen.
Dus, schroom niet en benader mij met uw vragen via: bertgrootroessink2@gmail.com!”.