VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Pop-Up Café in het Parkhuys op Wereld Kanker Dag

Op 4 februari is het Wereld Kanker Dag. Op deze dag staan we even stil bij de impact die kanker heeft op het leven van alle getroffenen, maar ook van degenen om hen heen. Zij die elke dag weer voor hen klaar staan. In het Pop-Up Café bieden het Parkhuys en de VMCA op deze dag mensen die ziek zijn de kans om hun mantelzorgers te bedanken voor alles wat zij doen.

Zij kunnen hen in het Pop-Up Café van het Parkhuys een verrassing geven, bijvoorbeeld een cadeautje of een verwenmoment dat zij van tevoren via het Parkhuys hebben geregeld. Mantelzorgers die er zelf even tussenuit willen om te ontspannen of andere mantelzorgers in een vergelijkbare situatie willen ontmoeten, kunnen zichzelf bedanken en zich opgeven voor een leuke activiteit of een bloemetje.

Voor deze gelegenheid is de ontvangsthal van het Parkhuys van 10.30 uur tot 17.00 uur omgebouwd in een Pop-Up Café. Ontmoet elkaar, neem je bedankje in ontvangst of laat je masseren. Dit alles wordt gratis aangeboden. Tijdens de dag is er ook een consulent van het Expertisecentrum Mantelzorg van de VMCA aanwezig.

Aanmelden voor de activiteiten of bijvoorbeeld een bloemetje bestellen voor iemand kan via de website van het Parkhuys (www.parkhuysalmere.nl). Hier staat ook het programma en een overzicht van de activiteiten en bedankmogelijkheden. Voor een aantal activiteiten moet vooraf een afspraak worden gemaakt. Locatie van het Pop-Up Café is: Bunuellaan 1, Almere.

Voor meer informatie kunnen mensen bellen met het Parkhuys op 036-5354444 of de website www.parkhuys.nl raadplegen.