VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Rabobank verdeelt € 50.000,- met de Rabo Clubkas Campagne

Rabobank Almere organiseert ook dit jaar de ‘Rabobank Clubkas Campagne’: een spraakmakende 'extra' vorm van financiële ondersteuning voor het verenigingsleven in Almere. Wij nodigen uw vereniging/stichting van harte uit om kans te maken op een financiële bijdrage. Er is in totaal maar liefst € 50.000 beschikbaar!

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
De Rabobank Clubkas Campagne is bedoeld voor verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Almere bankieren met de insteek dat zij een doel aangeven waarvoor ze het geld willen gebruiken. Tijdens de campagne (3 t/m 17 oktober) mogen leden van de bank hun stem uitbrengen op meerdere vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld ontvangt deze vereniging of stichting van Rabobank Almere.

Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Tijdens de speciale finaleavond op 3 november a.s. wordt de hoogte van het bedrag bekend gemaakt en de cheque toegekend. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden. 

Schrijf u in!
Wilt u meedoen? Meld uw vereniging/stichting dan direct aan. Deelname is heel laagdrempelig, alleen het opgeven van een bestedingsdoel is verplicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van sport- of muziekmaterialen. Of het opknappen van de kantine of repetitieruimte. Maar ook een specifiek uitje is toegestaan. Dus heeft uw club een doel waarvoor een bijdrage gewenst is? Meld uw club dan vanaf 22 mei a.s. aan via de link op de website www.rabobank.nl/almere. Hier vindt u ook de voorwaarden.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing, Communicatie van de Rabobank op telefoonnummer (036) 548 36 63 of via e-mail: communicatie.almere@rabobank.nl.