VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Bestuursleden Veilig Verkeer Nederland Almere

Functie omschrijving:
De missie van VVN is: Iedereen veilig over straat. We doen dit door middel van educatie en voorlichting. We mobiliseren mensen en organisaties in heel Nederland om dit te realiseren.

Voor de afdeling Almere zoeken we enkele nieuwe bestuursleden om samen met het huidige bestuur onze activiteiten te organiseren en uit te voeren. Om maar wat te noemen: we zorgen er voor dat kinderen op de basisscholen hun fietsexamen doen waardoor ze veilig over straat gaan, we hebben het project 'scherp in het verkeer' en de 'dode hoek' voorlichting (waarbij fietsers er zich van bewust worden dat een vrachtwagenchauffeur hen niet altijd ziet als hij de bocht neemt), we verzorgen de 'opfriscursus' voor oudere automobilisten, we overleggen met de gemeente over de verkeersveiligheid en we presenteren ons elk jaar met activiteiten op de landelijke Veiligheidsdag in Almere (met tienduizenden bezoekers).

Vaardigheden:
Bij voorkeur een bestuurlijke of verkeerskundige achtergrond/interesse en MBO/HBO denkniveau. Een van hen wordt gevraagd secretaris te worden. VVN verzorgt bestuurstrainingen.
Organisatie: Veilig Verkeer Nederland (VVN) Almere
Website: almere.vvn.nl
Uren per week: 4
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Wido Scholte
E-mailadres: wido.scholte@live.nl
Telefoonnummer: 06-40255756