VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Vrijwilliger Nieuwsbrieven

Functie omschrijving:
Ter versterking van het team vrijwilligers voorlichting is VLA met spoed op zoek naar een vrijwilliger nieuwsbrieven. Je komt terecht in een leuk, enthousiast en eigenwijs team. Elke maand worden er nieuwsbrieven gestuurd naar de hele achterban van VLA. Die achterban bestaat uit de klanten die afhankelijk zijn van VLA, de (supermarkt)vrijwilligers die ervoor zorgen dat het werk gedaan wordt, de hulpverleners met wie VLA intensief samenwerkt en natuurlijk de donateurs, scholen en kerken die het werk van VLA op zoveel manieren ondersteunen.

Ben je communicatief vaardig, ben je goed in het schrijven van pakkende teksten en wervende brieven en hebben de social media geen geheimen voor je. Wij sturen onze nieuwsbrieven vanuit mailchimp. Dit is een professionele email marketing service om professioneel en efficiënt email campagnes op te zetten. Kennis of bereidheid om met dit systeem te werken is vereist.

Vaardigheden:
• affiniteit hebt met de doelgroep • over goede contactuele eigenschappen beschikt • stressbestendig bent • onbevooroordeeld bent • zelfstandig kunt werken
Organisatie: Stichting VoedselLoket Almere
Website: www.voedselloketalmere.nl
Uren per week: 8-16
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Vrijwilligerscoördinator
E-mailadres: vrijwilligers@voedselloketalmere.nl
Telefoonnummer: 036 7505085