VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Vrijwilliger ondersteuner administratie AC Jan Steen

Functie omschrijving:

Ter ondersteuning van onze leerwerkunit administratie voor cliënten zoeken wij een vrijwillige administratieve duizendpoot die onze deelnemers ondersteunt in hun taken zoals telefoonbehandeling, postverwerking, agendabeheer, de verdeling van hun werk organiseert en het leuk vindt om samen in een team te werken en staat stevig in je schoenen.


Jij vormt een belangrijke aanvulling op de zorg die onze cliënten ontvangen en levert zo een bijdrage aan hun herstel in onze samenleving. Daarom zorgen we er ook voor dat alles voor jou als vrijwilliger goed geregeld is en bieden jou onvergetelijke ervaringen, waardevolle ontmoetingen, een zinvolle tijdsbesteding, boeiende bijeenkomsten en enthousiaste collega’s.
Affiniteit met de doelgroep van Kwintes is belangrijk. Onze deelnemers aan de werkervaringsprojecten zijn mensen met een (psycho)sociale en/of psychiatrische kwetsbaarheid.Vaardigheden:
Je hebt een MBO niveau 4 diploma, ervaring op administratief en secretarieel gebied. Flexibel, ondernemend, sociaal en communicatief vaardig
Organisatie: Kwintes
Locatie: AC Jan Steen: Haak 36 Almere
Website: www.kwintes.nl
Uren per week: In overleg 4 dagdelen (minimaal 2 dagdelen)
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Marian Bont
E-mailadres: vrijwilligersflevo@kwintes.nl
Telefoonnummer: 0629204354