VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Begeleider/Coach

Functie omschrijving:
Vrouw & Wijzer begeleidt vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar (betaald) werk, opleiding of ondernemerschap. We geven trainingen en workshops, begeleiding en plaatsen vrouwen op werkervaringsplaatsen.

Vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar (betaald) werk of ondernemerschap kunnen vaak wel wat extra aandacht en begeleiding gebruiken. Als begeleider heb je veel professionele ervaring opgedaan tijdens de eigen loopbaan en ken je de klappen van de zweep. Je kent de arbeidsmarkt en je weet wat er nodig is om hierin succesvol te kunnen zijn. Tegelijk kun je je goed inleven in de doelgroep en vanuit de vrouw zelf kijken wat ze nodig heeft voor de volgende stap. Sommige vrouwen hebben een beperkte kennis van de Nederlandse taal. Wil jij graag je kennis en ervaring beschikbaar stellen aan onze vrouwen zodat ze hiervan kunnen leren en groeien?

Vaardigheden:
Affiniteit met de doelgroep. Goed kunnen luisteren. Ervaring op de arbeidsmarkt, eventueel in een HRM-, leidinggevende- of coachende/begeleidende rol. Adviserende en coachende vaardigheden.
Organisatie: De Schoor/Vrouw & Wijzer
Website: www.deschoor.nl
Uren per week: Flexibel
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Noni Pulungan
E-mailadres: pulungan@deschoor.nl
Telefoonnummer: 06 54755650