VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Bemiddelaar bij Burennetwerk

Functie omschrijving:
De vrijwilligers van Burennetwerk bieden ondersteuning aan mensen die door omstandigheden bepaalde dingen zelf niet meer kunnen en geen hulp kunnen vinden in hun directe omgeving of vanwege weinig financiële middelen geen vakman in kunnen huren. Je kunt hierbij denken aan hulp bij boodschappen, tuinonderhoud, of andere kleine klusjes in en rondom huis. Het gaat vaak om oudere mensen of mensen met een beperking of ernstige ziekte.

De bemiddelaar neemt de hulpvragen aan en zoekt via het computersysteem een geschikte vrijwilliger. Alle contacten met hulpvragers en vrijwilligers verlopen telefonisch. Alle gegevens worden hierbij nauwkeurig geregistreerd.

Het is een uitdagende functie waarin je zelfstandig werkt. Het belangrijkste is goed contact met de mensen die je aan de telefoon hebt, maar tegelijkertijd wordt er ook veel van je gevraagd qua besluitvaardigheid en nauwkeurigheid in de administratie. Kortom een boeiende, veelzijdige, uitdagende en betekenisvolle functie bij Burennetwerk.

Vaardigheden:
Duidelijke telefoonstem - Luistervaardigheden - Inlevingsvermogen - Samenwerkingsvermogen - Positieve instelling - Accuraat - Computervaardigheden, met name handig met registratiesystemen - HBO werk en denkniveau
Organisatie: VMCA / Burennetwerk
Website: www.vmca.nl
Uren per week: 6
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Mirjam van der Linde / Tineke Post
E-mailadres: info@vmca.nl
Telefoonnummer: 036-5341404