VMCA voor elkaar in Almere
     
     

chauffeur voor enthousiaste ouderen dagbesteding

Functie omschrijving:
Welkom! Wat fijn dat u overweegt vrijwilliger te worden bij Woonzorg Flevoland. Wij heten u van harte welkom en wij verheugen ons op uw komst.

Voor de Dagbesteding voor ouderen in Almere haven zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om onze deelnemers met het busje van Woonzorg Flevoland op te halen in Almere op de dinsdag en donderdag om 9 uur 's ochtends en wilt terugbrengen om 15.00 uur. Wij zijn een leuk en enthousiast team met betrokken ouderen die graag een vast gezicht willen, ben jij degene die we zoeken?

Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Naast wonen in onze moderne woonzorglocaties biedt Woonzorg Flevoland – Thuiszorg alle zorg en diensten die nodig zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Dit wordt gedaan door ca. 1100 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers.

Vaardigheden:
- Rijbewijs B - Geduld - interesse in de doelgroep ouderen (met dementie) - Respectvol richting cliënten - Respectvol richting collega's
Organisatie: Woonzorg Flevoland
Locatie: Kerkstraat 100: Kerkstraat 100 Almere
Website: www.woonzorgflevoland.nl
Uren per week: 10
Verzekering: Ja
Contactpersoon: Jeanine Marrink
E-mailadres: JMarrink@WoonzorgFlevoland.nl
Telefoonnummer: 06-30049339