VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Gastheren & gastvrouwen gezocht!

Functie omschrijving:
Ook dit jaar doet Almere weer mee aan Open Monumentendag in het weekend van 8 en 9 september. Tijdens deze editie staat het (landelijke) thema “In Europa” centraal in de programmering. Zestien bijzondere locaties openen verspreid door heel Almere gratis de deuren voor publiek en er zijn tal van activiteiten voor jong en oud.

Hoewel Almere nog geen officiële monumenten heeft, heeft het al wel een monumentenverordening. De steeds ouder wordende New Town staat vol met architectonische pareltjes in experimenteel vormgeven stedenbouwkundige ontwerpen.

Tijdens Open Monumentendag Almere openen deuren die doorgaans gesloten zijn. Bij alle deelnemende locaties en georganiseerde activiteiten staat de relatie Almere – Europa centraal.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan de realisatie van het evenement. Vindt u het leuk om bezoekers te verwelkomen? Dan ben jij de gastheer/vrouw die we zoeken!

Vaardigheden:
We zoeken gastheren/vrouwen die bezoekers enthousiast kunnen verwelkomen, de bezoekersaantallen bijhouden en flyers uitdelen. Kennis van monumenten is niet nodig.
Organisatie: Open Monumentendag Almere
Locatie: Stadhuisplein 1: Stadhuisplein 1 Almere
Website: almere.nl/openmonumentendag
Uren per week: zaterdag 8 en zondag 9 september, diverse diensten van 4 tot 8 uur mogelijk
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Ariadne Onclin
E-mailadres: almonclin@almere.nl
Telefoonnummer: 06 2290 483