VMCA voor elkaar in Almere
     
     

PR vrijwilliger en fondsenwerver

Functie omschrijving:
Ben jij een innovatieve communicatie, PR deskundige en fondsenwerver en vind je het leuk om je in te zetten voor eenzame Almeerse Senioren. Dan pas jij perfect binnen ons team!
De Stichting AST wil nog meer Almeerse Senioren een gezellige dag-(deel) bezorgen door middel van het bezoeken aan theatervoorstellingen, organiseren van diners, lunches, dagtochten, meerdaagse vakantiereizen, groepsbijeenkomsten e.d.
We zijn op zoek naar een medewerker/fondsenwerver die onze vrijwilligersorganisatie op de kaart zet. Meer naamsbekendheid zorgt voor het uitbouwen en bestendigen van onze activiteiten.
Omdat de deelnemers aan onze activiteiten over het algemeen van een “kleine beurs” leven zijn we voor de financiering van onze activiteiten zoals dagtochten en meerdaagse vakanties e.d. voor een groot deel afhankelijk van donaties van fondsen, bedrijven en particulieren.
Als fondsenwerver onderzoek je waar de doelstellingen van fondsen, bedrijven en particulieren aansluiten bij de activiteiten van St AST.

Vaardigheden:
Je werkt nauw samen met de secretaris. Kennis van de hedendaagse communicatie -en marketingstrategieën • Ervaring met fondsenwerving • Iemand met overtuigingskracht
Organisatie: Stichting Almeerse Senioren Theatergroep
Website: www.deschoor.nl/senioren/theatergroep
Uren per week: eigen tijdsindeling
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: M. Vermeulen-Jonker
E-mailadres: verm6939@planet.nl
Telefoonnummer: 036-5316556