VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Schaakliefhebber

Functie omschrijving:

De Plint is een Leer-werkcentrum/dagbesteding locatie voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. Zo kunnen deelnemers kaarsen maken, hout bewerken, koken en bakken ze dingen, sporten, of werken ze op de computer. De begeleiders worden ondersteund door vrijwilligers die het leuk vinden creatief bezig te zijn. Op dit moment zijn we op zoek naar een vrijwilliger die één op ''eén wilt schaken.

Voor deze activiteit zoeken wij een vrijwilliger. Nadat je je hebt aangemeld neemt onze vrijwilligerscoördinator contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je ook een introductiepakket waarin alle informatie staat over werken als vrijwilliger. Als vrijwilliger moet je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Na ondertekening van de vrijwilligersovereenkomst, waarin wederzijdse afspraken staan, kun je aan de slag!

Interesse? Graag email met cv en motivatie.Vaardigheden:
Enthousiasme om je in te zetten voor onze doelgroep. Ervaring met de doelgroep is fijn, maar geen vereiste. Leeftijd minimaal 18 jaar. Kunnen werken in een team.
Organisatie: InteraktContour
Locatie: De Plint: Europalaan 828 Almere
Website: Interaktcontour.nl
Uren per week: 2,5-5
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: De Plint
E-mailadres: almere@interaktcontour.nl
Telefoonnummer: 0365369035

Locatie van de vacature

routebeschrijving