VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Vrijwilliger kantine Stichting AAP (m/v)

Functie omschrijving:
Dierenwelzijn staat nog altijd sterk onder druk. Veel exotische dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen (denk aan illegale handel, particulier bezit en exploitatie in entertainment) is daar vaak de oorzaak van. AAP zet zich in voor een betere toekomst voor dieren zoals apen, wasberen en leeuwen.

De AAP kantine is onderdeel van de Facilitaire Dienst. Als vrijwilliger verricht je kantine- en huishoudelijke werkzaamheden. Je zet de lunch vanuit de counter klaar voor alle AAP’ers en vult dit indien nodig aan. Je vindt het leuk om broodjes klaar te maken. Je verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de kantine en de keuken.

AAP is een internationale stichting; niet Nederlands maar Engels sprekende vrijwilligers zijn van harte welkom. Momenteel zijn wij op zoek naar iemand voor de zaterdag en/of zondag. Reiskosten worden vergoed.

Vaardigheden:
Affiniteit met de doelstellingen van AAP; je bent gemotiveerd, representatief en vriendelijk; je kunt zowel zelfstandig als samenwerken; je werkt hygiënisch (HACCP)
Organisatie: Stichting AAP
Website: www.aap.nl
Uren per week: 4 tot 12 uur per week (10:30 - 14:30 uur)
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Esther Ent, coördinator vrijwilligers
E-mailadres: vrijwilligerswerk@aap.nl
Telefoonnummer: 036-5238787