VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Zet je luistertalent in voor een ander

Functie omschrijving:
Sensoor is dag en nacht bereikbaar voor een anoniem, vertrouwelijk gesprek. Met dank aan ruim 900 vrijwilligers in het hele land. Voor de telefonische-, chat- en e-mailhulp, zoekt Sensoor mensen met ruimte in hoofd, hart en agenda.

Werkzaamheden
Als vrijwilliger bij Sensoor luister je naar mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Aan echte aandacht, persoonlijk contact. Dag en nacht, anoniem via de chat, mail of telefoon. Mensen die het even niet meer zien zitten of simpelweg bij niemand hun verhaal kwijt kunnen of durven. Je denkt mee, helpt gedachten te ordenen en ondersteunt. Je bent er even voor de ander in zijn/haar pijn, eenzaamheid of verdriet.

Aanmelding
Meld je aan op de website www.sensoor.nl/vrijwilligerswerk. Wij nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Zijn we na dit gesprek allebei positief, dan kun je meedoen met de Sensoortraining. Na de training volgt de inwerkperiode.

Vaardigheden:
• Interesse in mensen • Leergierige en open houding • Geen specifieke vooropleiding • Gemiddeld vier diensten waaronder een nachtdienst per maand. • Flexibel inroosteren • Deelname aan groepsbijeenkomsten en deskundigheidsbev
Organisatie: Sensoor de Landelijke Luisterlijn
Locatie: Reaalhof 62: Reaalhof 62 Lelystad
Website: www.sensoor.nl/vrijwilligerswerk
Uren per week: 4
Verzekering: Ja
Contactpersoon: Amy Geerlings
E-mailadres: lelystad@sensoor.nl
Telefoonnummer: 0320310101