VMCA voor elkaar in Almere
     
     

FONDSEN WERVER

Functie omschrijving:
De stichting stelt zich (in het algemeen) ten doel een Christelijke hulp -, ontwikkelings-, en belangenbehartigingsorganisatie te zijn, gewijd aan het werken met en voor (vertrapte) gemarginaliseerde groepen.
Speciale aandacht zal worden ingeruimd voor het aanpakken van armoede en onrecht onder kinderen, families en gemeenschappen die onder discriminerende meerderheden leven, bv. in de islamitische wereld.
In door conflicten geteisterde samenlevingen is het bevorderen van sociaal-economische verbetering, (betere) extra vaardigheden en (betere) werkgelegenheid, van cruciaal belang als basis voor meer harmonie.
De "William Foundation" gelooft dat o.a. toegang tot basisvoorzieningen, het verstrekken van basisonderwijs (voor genoemde groepen) en duurzame economische groei essentieel zijn voor zelfredzaamheid en armoedebestrijding.

Jouw profiel :
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring als fondsenwerver.
Als fondsenwerver wordt nauw contact onderhouden met het bestuur en de vrijwilligers om de mogelijkheden in het subsidielandschap goed af te kunnen stemmen op de behoefte van de stichting.


Vaardigheden:
Makkelijk contact leggen, ontwikkelen en onderhouden van relaties, goed kunnen schrijven, resultaatgericht en op diverse niveaus gesprekken kunnen voeren.
Organisatie: William Foundation
Locatie: J.S.Bachweg 49: J.S.Bachweg 49 Almere
Website: Nog niet
Uren per week: 8 of meer in overleg
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: John William
E-mailadres: jfvjj57@hotmail.com
Telefoonnummer: 0616642660