VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Vrijwilliger AAP kantine

Functie omschrijving:
De kantine van Stichting AAP is op zoek naar een vrijwilliger voor bij voorkeur de donderdag van 10:30 - 14:30 uur. Onder leiding van de coördinator kantine zet je, samen met de andere kantine vrijwilliger(s) de lunch voor alle AAP`ers klaar vanuit de counter. Je maakt belegde broodjes en eenvoudige salades. Met regelmaat worden er ook extra lunches klaargezet voor bijvoorbeeld externe groepen. Uiteraard horen opruim en schoonmaakwerkzaamheden in de kantine, keuken en de voorraadruimte hier ook bij.
We bieden je een unieke werkplek waar je veel werkervaring opdoet met een prettige en informele werksfeer. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, een gratis biologische lunch en de mogelijkheid om deel te nemen aan AAP activiteiten. Wil je de Nederlandse taal (beter) leren? Geen probleem; AAP heeft een internationaal team waarin ook Engels gesproken kan worden.

Vaardigheden:
Je hebt affiniteit met de doelstellingen van AAP. Je werkt netjes en hygiënisch (HACCP regels). Je bent gemotiveerd, representatief en vriendelijk.
Organisatie: Stichting AAP
Website: www.aap.nl
Uren per week: 4 uur
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Esther Ent, coördinator vrijwilligers
E-mailadres: vrijwilligerswerk@aap.nl
Telefoonnummer: 036-5238787