VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Coach kinderen (10-12 jr) naar een succesvolle toekomst

Functie omschrijving:
Iedere zaterdagmiddag van (12:00 -18:30) begeleid je een groepje kinderen (10-12) bij het maken van hun huiswerk, ontwikkelen van studie- en sociale vaardigheden en hun bredere maatschappelijke ontwikkeling.

De hoofddoelstelling van de Weekend Academie is: Kinderen halen het beste uit zichzelf en zijn positief over hun toekomstkansen. We doen dit aan de hand van de volgende vijf thema's: geld/inkomen, vitaliteit, burgerschap/identiteit, arbeid/beroepskeuze en communicatie/taal.
Het programma is opgebouwd uit drie onderdelen: - Train your Brain (huiswerkbegeleiding en studievaardigheden) - Dare to Dream (met aandacht voor maatschappij, persoonlijke ontwikkeling en beroepsorientatie; durven dromen over wie je wilt zijn en wat je wilt worden, voor jezelf en binnen de maatschappij) - Be Active (-ontdekken van- sportieve en creatieve activiteiten).

Elke zaterdagmiddag begeleid je je groepje leerlingen gedurende het programma. Op een enthousiaste en actieve manier biedt je samen met andere vrijwilligers en stagiairs binnen bovengenoemde domeinen activiteiten aan.

Vaardigheden:
Je hebt affiniteit met de doelgroep (enige ervaring met kinderen is een pré), actieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel.
Organisatie: Weekend Academie
Locatie: Weekend Academie Almere in Baken Stad College: Rooseveltweg 5 Almere
Website: www.weekendacademie.nl
Uren per week: 6,5 zaterdagmiddag
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Leontien Emmen
E-mailadres: leontien@weekendacademie.nl
Telefoonnummer: 0203316046

Locatie van de vacature

routebeschrijving