VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Logeergezin voor Sjors*

Functie omschrijving:
Sjors* (fictieve naam) is een jong volwassene die moeizaam contact maakt. Hij heeft een forse verstandelijke beperking (in zijn belevingswereld is hij veel jonger dan zijn werkelijke leeftijd). Hij heeft veel baat bij structuur en rust.
Wij zijn voor Sjors op zoek naar een logeergezin, bijv. in Almere. Onze voorkeur gaat uit naar een gezin zonder kinderen of met volwassen kinderen. Hij heeft mensen nodig die stevig in de schoenen staan, die denken in mogelijkheden en altijd positief kijken. Hij heeft humor en geniet van buiten zijn, hierdoor is een tuin voor hem belangrijk.

Herken jij jezelf en gezin hierin? Kun je Sjors deze plek bieden, meld je dan nu aan. We kijken met elkaar naar de mogelijkheden. In essentie gaat het om logeren, verzorgen en bieden van activiteiten. Een logeergezin is geen hulpverlening en geen pleeggezin. Door jouw inzet krijgt het eigen netwerk van Sjors de ruimte om even afstand te nemen en zo tot rust te komen.

Vaardigheden:
Je biedt Sjors een logeerplek tijdens het weekend. Als logeergezin geef je hem opvang en daarmee een stabiele en veilige plek.
Organisatie: Triade
Website: www.triade-flevoland.nl
Uren per week: Gemiddeld 1 weekend per 4 weken tot max. 13 weekenden op jaarbasis
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Lyda van der Wal
E-mailadres: vrijwilligers-triade@triade-flevoland.nl
Telefoonnummer: 0320-280925