VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Ben jij ook AJAX fan en wil jij mijn maatje worden?

Functie omschrijving:
Een mannelijke cliënt van deze locatie zoekt een maatje. Iemand die met hem diverse activiteiten wil ondernemen. Zoals naar een voetbalwedstrijd van Ajax gaan, naar de film gaan of gezellig samen televisie kijken met wat lekkers erbij. Door zijn verstandelijke beperking heeft hij iemand nodig die met hem mee wil gaan naar activiteiten buiten de locatie.
Interesse? Meld je aan.

De Polenstraat is een wooncomplex van drie verdiepingen waar 20 mensen wonen in hun eigen studio. Elke studio heeft een zit/slaapkamer en is voorzien van badkamer met douche en toilet. Op iedere verdieping is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met keuken. Er is begeleiding aanwezig.

Over Triade
Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Triade helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Want zorg maakt mensen afhankelijk. Dat willen we niet. Wij helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen.

Vaardigheden:
Aan afspraken houden | Rustig zijn | gevoel van veiligheid kunnen bieden | Geduldig zijn | cliënt eigen keuze laten maken
Organisatie: Triade
Locatie: Polenstraat: Polenstraat 4 Almere
Website: www.triade-flevoland.nl
Uren per week: In de avonduren of in het weekend. Tijden zijn verder in overleg.
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Lyda van der Wal
E-mailadres: vrijwilligers-triade@triade-flevoland.nl
Telefoonnummer: 0320-280925