VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Technische vrijwilliger (m/v) stichting AAP

Functie omschrijving:
Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. Bij AAP verbeteren we op een duurzame manier het welzijn van deze uitheemse, niet gedomesticeerde dieren. Dit lukt ons door praktische opvang te combineren met wetgeving en beleid. Dweilen met de kraan dicht noemen we dat.

Als vrijwilliger bij de Technische Dienst kom je vrijwel op alle unieke plekken van het AAP terrein. Onder leiding van één van de voormannen word je ingezet bij technische klussen en onderhoud. De klussen zijn heel divers en zullen veelal plaatsvinden rondom de dierverzorgingsafdelingen. Hierbij staat veiligheid voor mens en dier voorop. Op dit moment is het meest behoefte aan iemand met kennis en ervaring als lasser, timmerman of loodgieter.

We bieden je een unieke werkplek met leuke collega`s. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, gratis biologische lunch en de mogelijkheid om deel te nemen aan AAP activiteiten.

Vaardigheden:
Werkervaring op één van de bovengenoemde gebieden. Nauwkeurig en goed kunnen samenwerken. Nederlands, Duits of Engels sprekend. Minimale leeftijd 16 jaar.
Organisatie: Stichting AAP
Locatie: Kemphaanpad 1: Kemphaanpad 1 Almere
Website: www.aap.nl
Uren per week: vanaf 8 uur per week
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Tamara Arts
E-mailadres: vrijwilligerswerk@aap.nl
Telefoonnummer: 036 5238787