VMCA voor elkaar in Almere
     
     

VMCA nodigt mantelzorgers en gezin uit voor winterfun

Op zaterdag 20 februari organiseert de VMCA een dag winterfun voor mantelzorgers en hun gezin bij Ice Funpark, Flevonice. Een leuk dagje uit voor ouders en kinderen die thuis voor iemand zorgen die ziek is. Zo kunnen zij even ontspannen en een leuke dag beleven. Iedereen kan deelnemen want er is voor elke leeftijd en elk schaatsniveau iets te doen.

Mensen die thuis voor iemand zorgen die ernstig ziek is hebben vaak geen tijd om er even tussenuit te gaan. Dit geldt ook voor de kinderen en jongeren uit het gezin. Tijdens de winterfun dag kunnen zij even hun zinnen verzetten en genieten van het schaatsen, glijden, krabbelen of kijken naar de activiteiten. Er is voor alle leeftijden iets te doen bij Flevonice: een schaatstocht door de natuur op de 3 kilometerbaan of oefenen op de krabbelbaan, glijden van de super glijbaan en klimmen en klauteren in de speeltuin met trampolines.

De dag is van 10.00 uur – 14.00 uur en iedereen kan naar Flevonice met eigen vervoer. Voor mensen die geen vervoer hebben zal de VMCA haar best doen om voor vervoer te zorgen, dit kan echter niet worden gegarandeerd. Schaatsen zijn te huur voor 1,00 euro per paar. Er wordt voor koffie, thee en limonade gezorgd. De lunch is niet inbegrepen. De kosten bedragen 2,50 euro voor volwassenen, jonge mantelzorgers zijn gratis.  

Ben je mantelzorger en wil je graag mee? Geef je dan op via de agenda op de website van de VMCA:  www.vmca.nl of telefonisch 036 534 14 04.