VMCA voor elkaar in Almere
     
     

VMCA start nieuwe cursus Time Management voor mantelzorgers

Op 24 februari start de VMCA met een nieuwe gratis cursusreeks Time Management voor mantelzorgers. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Mensen die thuis voor iemand zorgen en graag efficiënter met de verdeling van hun tijd willen leren omgaan zijn van harte welkom.

Als je voor iemand zorgt, werkt, kinderen hebt en ook nog tijd voor jezelf wilt vrijmaken kom je vaak in de knel met je tijd. Dit komt vaak voor bij mantelzorgers. Het dagelijks, langdurig zorgen voor een partner, kind of ouder neemt veel tijd in beslag. Vaak moet je balanceren met je tijd tussen zorgen voor een ander en tijd voor jezelf. Toch is tijd voor jezelf vrijmaken erg belangrijk, ook voor je gezondheid. Wie zorgt er voor je partner, kind of ouder als je zelf ziek wordt? 

 

Tijdens de cursus Time Management voor mantelzorgers leer je efficiënt om te gaan met je tijd. Je leert gezond te blijven door bewust om te gaan met je tijd en energie. Theorie en praktische oefeningen wisselen elkaar tijdens de cursus af. Je wordt je bewust van hoe je nu met  je energie omgaat en wat kan helpen om meer balans  te krijgen in waar je tijd aan besteedt. Met behulp van opdrachten en tips van medecursisten pas je toe wat je leert in de praktijk.

 

De cursus is van 19.00 – 21.30 uur, is gratis en bestaat uit zes bijeenkomsten. Opgeven kan hier of telefonisch 036 534 14 04.