VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Ik ben vrijwilliger

   

Activiteitenbegeleiding

Activiteitenbegeleiding
Bij de VMCA organiseren we regelmatig activiteiten voor onze mantelzorgers. Een middag voor mensen met dementie of NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en hun mantelzorger, een Samen erop uit middag voor alle mantelzorgers zodat zij er even tussenuit kunnen of een 'Samen aan tafel' diner in de avond. Voor deze activiteiten kunnen wij altijd de hulp van vrijwilligers gebruiken.

Samen aan eropuit of Samen aan tafel
Een Samen eropuit middag begint altijd met een gezamenlijke lunch. Na de lunch kunnen de mensen gezellig met elkaar praten tijdens de activiteiten die worden georganiseerd. Het belangrijkste doel is om de bezoekers een gezellige middag te bezorgen. Voor de Samen aan tafel diners geldt hetzelfde, de mantelzorgers zijn er even uit en kunnen gezellig met anderen een praatje maken. Bovendien kan degene waarvoor zij zorgen en waarmee zij niet meer vaak alleen uit eten kunnen gewoon mee.  

Tijd voor jezelf middag
Op de Tijd voor jezelf middag hebben mantelzorgers de gelegenheid om tijdens een ontspannende activiteit even los te zijn van de dagelijkse zorg en nieuwe energie op te doen. Deze middagen worden begeleid door onze activiteitenbegeleider en een vrijwilliger. Elke Tijd voor jezelf middag wordt er een andere activiteit georganiseerd. 

Vrijwilliger worden?
Wilt u meer weten over de activiteitenbegeleiding? Neem dan hier contact op met Anne Hendrikx.
Contact Heeft u vragen?
T 036 534 14 04 Stel uw vraag