VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Vrijwilligersraad

De Vrijwilligersraad

De Vrijwilligersraad bestaat uit vrijwilligers uit Almere. Het is een centraal punt waar ervaringen, meningen en ideeën van vrijwilligers bij elkaar komen.
De vrijwilligers in de Vrijwilligersraad behartigen de belangen van Almeerse vrijwilligers. Zij vertegenwoordigen de sector waarin zij werkzaam zijn en hebben dan ook kennis van en ervaring binnen een specifiek gebied. Zo kunnen zij vrijwilligers die vragen, opmerkingen of ideeën hebben goed verder helpen. 

Weten wat er leeft

Het doel van de Vrijwilligersraad is het versterken van het vrijwilligerswerk en jou als vrijwilliger een manier bieden om je ervaringen te delen. Door middel van de Vrijwilligersraad kun je als vrijwilliger meedenken en signalen afgeven, zodat wij weten wat er leeft onder de Almeerse vrijwilligers.

Hoe werkt het
Ben je vrijwilliger en wil je een ervaring delen, een idee ventileren of vraag stellen dan kan dat on-line. Via het onderstaande formulier meld je je aan als panellid (ben je al aangemeld dan kun je aan de rechterkant van deze pagina inloggen). Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je een inlogcode en wachtwoord waarmee je kunt inloggen. 
Als je een bericht hebt gestuurd zal deze worden behandeld en krijg je zo snel mogelijk antwoord. Je kunt ook andere berichten volgen en reacties plaatsen. Dit kan alleen als je bent aangemeld en ingelogd als panellid. Zodra er een bericht verschijnt in een discussie die je volgt, ontvang je hiervan per mail een bericht. 

 

 

Aanmelden als panellid

Algemeen
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat & huisnummer
Postcode & woonplaats
Geslacht
Geboortedatum
E-mailadres
Vrijwilliger bij:
Naam organisatie
Adres
Postcode en plaats
Sector van het vrijwilligerswerk
Vrijwilliger sinds
Inloggen vrijwilligersraad

Wachtwoord vergeten?

Contact Heeft u vragen?
T 036 534 14 04 Stel uw vraag